(iOS) Готварски екип - Ресторант Роджър Игри на готвача мами ключове за проблеми
Feb 6, 2022 9:08:01 GMT
Post by ollazareafi on Feb 6, 2022 9:08:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Готварски екип - Ресторант Роджър Игри на готвача ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Готварски екип - Ресторант Роджър Игри на готвача IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами ключове за проблеми ▞▞▞
▞▞▞ Готварски екип - Ресторант Роджър Игри на готвача 2022 version ▞▞▞
Харесвам тази игра и играя често, но когато отворя, за да играя, тя не зарежда играта, за да играя, тя излиза на екрана и след това излиза, достигнах високо ниво
Симулацията е замъглена, бавна е и прави храна, ако е разочароваща и ястията в крайна сметка изгарят и се изхвърлят. Имахте добра идея, но трябва да работите върху софтуера си възможно най-скоро.
Актуализация: Вече не мога да приемам всички реклами. ИЗТОЧВАНЕ! Това отнема от истинското удоволствие от играта. Стигнах дотам, че отказах възможността за допълнителни монети. Но, независимо от това, все пак бях ударен с друга реклама, само за да започне ново ниво. Изглежда, че рекламите са направени по-важни от възможността да се наслаждавате на играта. Има много други игри за готвене като "Cookout", които не ви удавят в реклами. Деинсталиране. Има потенциал, но няма време да чакаме пълния потенциал
Обичате играта за готвене, но имате проблем с потупването, забавя, когато се опитате да сервирате и приготвите храната. Наистина е досадно 🐶.
Много хубава игра и много интересна, която трябва да играя всяка вечер 👍
DIY Fashion Star - Design Game የሚና ጨዋታዎች tuv
Забавление досега. Би било хубаво, ако можете да изберете елемента за ремонт, цвят, стил и т.н.
Много е готино и страхотно. Знам, че някои от вас имат проблеми с нивата, защото на 3-то ниво ще бъде по-интензивно. Има много жанрове. И струваше много на скъпоценните камъни и монетите. Защото трябва да работите усилено върху играта. За мен играта е много добра и е като gardescapes, но различна мини игра, това е игра за готвене, но другата е блокове според мен? Просто ще трябва да играете мини игри и да печелите звезди и е много добре за дете като мен.
Тази игра е изключително страхотна и зареждането също е бързо. Но аз мисля за една промяна в тази игра, докато възстановявате ресторанта, можете да ни зададете избор като показване на 3 дизайна и можем да изберем нашия любим. Иначе тази игра е просто страхотна.👌
Интересна игра кога ще има нови нива ?
Това е добра игра, но изисква да харчите твърде много пари, ако искате да напреднете, след като сте преминали през 1-ви ресторант! Трябваше да спра, след като разбрах, че съм похарчил над $50 за толкова кратък период от време.Елементите за надграждане струват твърде много монети и имате нужда от диаманти за всичко, което ви кара да харчите, за да постигнете напредък. Страничните продукти (напитки, супи) и т.н. трябва да се зареждат автоматично и печеленето на монети и диаманти трябва да се преосмисли, защото просто започва да се превръща в кражба
Отворих играта и играта е заседнала на човек, който ме гледа, просто мига... това е?!
Много готина игра
Единственото нещо за забавната игра е, че не можете да спечелите нищо повече от 1 звезда, когато готвите всеки път, но освен това е страхотно, особено когато обиколката се опитва да се отпуснете
Cooking Team - Giochi Del Ristorante Di Chef Roger Arcade rwsk
твърде малка награда за натрупване на монети
Супер е много интересна
Наслаждавам се на стила на играта. Даването на храна на другите и регенерирането на ресторанта. Въпреки това съм много разстроен, че всъщност не можете да избирате елементите при ремонт. Така че не е наистина игра за декорация, както си мислех. Надявам се да променят това, за да можете да видите другите артикули. Освен това все още се наслаждавам.
Играта е доста бавно, тя ви диктува какво да подобрите, а по-скоро ви дава много pg опция, от която да избирате
Наистина харесвам играта и е много лесна за игра, но не можах да я играя през последните 5 дни, а сега пише, че идва скоро.
Отначало беше добре. Но след като завършиха ремонта на 1-ва стая, те си поставиха много нереалистични цели. Приготвя се за 2 мин. 10 сек. за 250 монети. Опитвал съм едно и също ниво 50 пъти. Без резултат. Моля, поставете цели, които могат да бъдат постигнати. Деинсталирам играта.
Това е забавна игра в по-голямата си част, но не можете да пренебрегвате декорациите, би било по-добре, ако можем да имаме 3 избора или нещо подобно, за да можем да проектираме наш собствен ресторант. Също така съм съгласен с това, което другите казват, че отнема много време, за да спечелите енергия обратно.
Добър геймплей, но го намирам за бавен. Също така, моля, оставете ни да изберем какви неща да сложим. Работя усилено за звезда, но не мога да избера дизайн, който да поставя. Намирам го за малко несправедливо 😥
Джени Миа...
Малко пристрастяващо. Но може да е трудно да получите монети и скъпоценни камъни, за да можете да надстроите
ИГРАЧИТЕ ВНИМАВАЙТЕ ВАШИТЕ МОНЕТИТЕ ДА ОТКРАДНАТ ИЛИ ДА НЕ ОТЧЕТНАТ СЛЕД КРЪГЪТА. Харесвам играта и всичко друго, но какво ще кажете за коригиране на грешката, която краде вашите монети, след като завършите рунд. Безброй пъти съм завършил рунд и моите монети не са добавени. Не плащам пари в брой за игри, които не играят честно. Вече искате да купуваме скъпоценни камъни, вече затруднявате надграждането на станциите и членовете на екипа, почти невъзможно е да завършите рундовете, дързостта за кражба на необходимите монети -_-
здравей Има ли грешка в нивото на пай и пържола? Опитах няколко пъти, но не мога да направя комбинация от яйца с аспержи.
Може какво още да се желае.
защо, о, защо през 2021 г. трябва да бъдем принудени да слушаме музика, която свири на заден план, докато играем тази игра? толкова е разсейващо и досадно. Трябва да можете да изключите музиката, без тя автоматично да изключва звуковите ефекти, необходими за игра на тази игра. моля, направете надстройка, която разделя музиката от звука, за да може играта да се наслаждава правилно. също защо не може да се зареди без wifi??? би било много по-добре като офлайн игра.
Въпреки че не мога да се свържа с Facebook, той е блокиран
Страхотна игра, която би ви позволила да изберете сами дизайните, които да украсите, но най-вече забавно.
Страхотна игра, но спрях да получавам ежедневните си награди. Ще се покаже на екрана, но не получавам нищо. Минаха две седмици 😩😒
Тази игра е забавна. Но аз съм на ниво #104 и не мога да напредвам, изтривам! Наистина съм разстроен от тази игра. Дадох му няколко шанса. Но вече не мога да се справя с това. Нелепа скоростта, която тази игра иска да изпълнявате задачите за напредък! Навън съм. За добро
Много хубава игра.Супер е.Не мислите инсталирайте те я.😉