Post by ollazareafi on Feb 6, 2022 9:01:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger: Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب امتیاز بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger: Action Shooter 2022 version ▞▞▞
قبل از 01/08/22 روی پیکسل 6 من خوب کار می کرد، اکنون دائماً خاموش می شود
بازی بسیار جالب و فوق العاده ای است که تجربه بسیار خوبی برای انجام این بازی است
واقعا خوبه. اما برای من 5 ستاره نیست. این می تواند باشد اما به 2 دلیل که اینطور نیست. یکی باید سطوح اضافی بیشتری داشته باشد یا اگر بتوانید چکش، تاس و جواهرات بیشتری کسب کنید. و دوم این است که چرخش پوست اسلحه بسیار قیمت دارد. شما درآمد زیادی ندارید، بنابراین داشتن قیمت پوسته اسلحه مانند 25 سنگ قیمتی عالی خواهد بود. به غیر از این، بازی خوبی است (لطفا پوسته ها و اسلحه های بیشتری اضافه کنید).
۱۰۰۰ تا ستاره برا بازی کمه آقایی یا خانومی که فش میدید بخوره تو سرتون
Trò chơi nấu ăn Maa Các cô gái Mô phỏng fuwv
همه مراحل یک شکل است فرق نمکنن
بازيه خوبیه اما اوقات اوقات وسط بازی هستی یکهو میاد بیرون
نه هیچ وقت آدم نکش ولی مقه ای که تو میخوای کسی رو ازیت کنی این بازی خیلی از نظر نشونگیری بدت میخوره.
آگهی بازی یک نفره کازینو همچنان بازی را انجماد و خراب می کند. چنین زباله هایی
خوب بود نه زیاد
Johnny Trigger: Action Shooter Akční gxs
زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات خواهید کرد تا بازی. خود بازی در ابتدا جالب است اما بعد متوجه می شوید که آنها فقط از همان دنباله ها بارها و بارها استفاده می کنند. سطوح "جدید" فقط پوسته های قبلی هستند تا بتوانند تبلیغات بیشتری را به شما نشان دهند. اگر آن تبلیغات مزاحم را دوست دارید که بعد از هر مرحله یا مرگ در مقابل شما ظاهر می شود، حدس می زنم این بازی برای شما باشد.
خیلی خوبه فقط همش تکراریه کاش عوض بشه نوع اسلحه وکارایی اونا روهم به هیچ عنوان نمیتونی ببینی مگه بخریش که خیلی بده
بازی احمقانه ای که همیشه قادر به باز کردن آن نیست. من 3 بار نصب کرده بودم ولی فایده نداره
عالی اصلا حرف نداره
اولاً بازی خوبی است، ایده آن بسیار زیبا است، اما بازی کودکان سه ساله است. باید تنظیماتی برای سختی و سرعت خط قرمز وجود داشته باشد. لطفا این بررسی را بخوانید و بازی خود را اصلاح کنید☺️💔
Johnny Trigger: Action Shooter Δράση oqtj
نصب نکنید مردم رو سرکار گذاشتن.⛔⛔⛔
جانی تریگر یک سرگرمی ساده و بی فکر است - مشکل این است که زمان بیشتری را صرف تماشای تبلیغات خواهید کرد تا اینکه واقعاً بازی را انجام دهید. به نظر می رسد توسعه دهنده می تواند از تبلیغات بیشتر از فروش واقعی بازی درآمد کسب کند. این ناامید کننده است که به نظر نمی رسد راهی برای حذف تبلیغات وجود داشته باشد. این بازی ارزش خرید یک یا دو دلاری را دارد، اما تبلیغات غیر قابل تحمل هستند.
خوب
بر
خیلی خسته کننده است. بارها و بارها همین موضوع تبلیغات بعد از هر سطح دیگر، یا مرگ، باز کردن قفل لباس (شما قفل آن را باز می کنید، اما برای دریافت آن نیاز به تماشای یک آگهی دارید...) اسلحه ها، مغازه ها، تقریباً همه چیز برای دریافت آن مبتنی بر آگهی است. 2 نوع اسلحه با پوسته های مختلف فرض می کنم زیرا همه آنها یک کار را انجام می دهند. هیچ چیزی برای باز کردن بدون تبلیغات، 30 ثانیه ای نیز وجود ندارد، یا اصلاً هیچ هدفی وجود ندارد. فقط در تلاش برای به دست آوردن آن درآمد نقدی است. من وقت شما را با این تلف نمی کنم، به همان اندازه که شما گیم پلی بازی دارید، برای تماشای تبلیغات،
عالی فتط خیلی آسونه
اولش جذابه مراحلش تکراری میشه و اینکه خیلی آسونه
خوب مندرشم باز کردم ولی اینترنتم رو که روشن میکنم قبول نمیکنه
همان سطوحی است که بارها و بارها تکرار میکنند، هیچ تفاوتی در بازی به جز لباسها و سلاحها وجود ندارد، اما چیزهای زیادی وجود ندارد و به علاوه برای دریافت هر اسکین باید یک افزودنی را تماشا کنید، اما این نیز بسیار است. سرگرم کننده و اعتیاد آور فقط اگر سطوح بیشتر و پوسته ها و اسلحه های بیشتری وجود داشت خیلی بهتر می شد و اگر آنها پاور آپ اضافه می کردند حتی بهتر می شد.
باپا برم تو کس مادرت فانککککککککککککککککککککک
بازی سرگرم کننده است، اما مشکل این است که هر مرحله حدودا 5 ثانیه طول می کشد و سپس به یک تبلیغ 30 ثانیه ای می روید. من چند مرحله 4 یا 5 بازی کردم و از تبلیغات خسته شدم و آن را حذف کردم. چرا نمی توانید فقط یک دلار یا بیشتر ما را تغییر دهید تا از بازی هایی مانند این لذت ببرید. خسته از این بازی های رایگان.
خیلی اللللللللی است
این بازی کاملاً وقت من را تلف کرد. تنها دلیلی که دو ستاره می گیرد و نه یک ستاره (اگر می توانستم یک و نیم ستاره اگر نه فقط نصف ستاره) این است که بازی بیش از حد لگ و اشکال دارد. بازی واقعاً به شما اجازه نمیدهد تبلیغات را تماشا کنید تا انگیزههایی دریافت کنید که وقتی واقعاً میخواهید چیزی (مانند ظاهر جدید، اسلحه یا رنگ تفنگ) به دست آورید، تحریککننده و تحریککننده خشم است، و به شما اجازه این کار را نمیدهد. این را از من قبول کن. شما باید بازی های بهتر از این را نصب کنید.
حرکاتش عالیه ولی میتونستید خوشکلتر بسازیدش
تفنگ هاش خیلییییییییییییییی پیلللللللل میخوازززززر
عالی هست
بازی سرگرم کننده است، بنابراین من 3 روز پیش برای هیچ تبلیغاتی پرداخت نکردم و هنوز بعد از هر سطح یک تبلیغ است. اصلاً چه فایده ای دارد که من پول بدهم؟ چیزی تغییر نکرده است. گوشیمو ریست کردم هنوز همون 😡👎🏻
بد نیست من کی هستم بویکا ی معروف هستم اومدم ایران یه کار واجب داشتم اومدم مسابقه بدم
خوب بعد از مدتی bu تکراری می شود
این بازی خیلی عالیه من حذفش قبلا این بازی رو داشتم ولی الان دوباره نصبش کردم خوبه😍
من این بازی را دریافت کردم زیرا گیم پلی تبلیغ شده مرا به یاد My Friend Pedro انداخت. با این حال، در این sidescroller شما فقط تیراندازی را کنترل می کنید، نه هدف گیری و نه حرکت را. سلاح ها جالب به نظر می رسند و قدرتمند به نظر می رسند. با این حال، آسیب آنها هنگام برخورد با دشمنان معمولی بی فایده است، زیرا همه آنها به یک شلیک می میرند، البته ناگفته نماند که ضربه های سر به شما پاداشی نمی دهند. هنگامی که قفل تپانچه ها و SMG ها باز می شوند، کار برای اسلحه های فوق العاده خسته کننده و کسل کننده می شود. ~ 6 ساعت گیم پلی و تبلیغات.
عالیه اما یه اشکال داره اونم اینه که کاش میشد هروقت خواستی شلیک کنی تا این اشکال درست شع یه ستاره نمیدم 🙅
بعد از یه مدت دلتون رو میزنه مرحله هاش تکرارین
خوبه در صحنه اهسته تیر باید بزنه
چرا هیچ گزینه ای برای پخش مجدد سطوح تکمیل شده وجود ندارد؟ همچنین، اگر آفلاین بازی میکنم، در شروع هر سطح یا هر زمان که میمیرم و شروع میکنم دوباره به من بگویم که به اینترنت متصل نیستم و نمیتوانم مأموریتهای روزانه را انجام دهم، نیازی به یک پنجره بازشو ندارم. چرا حتی برای انجام ماموریت های روزانه به اینترنت نیاز دارید؟ چرا برای تهیه لباس نیاز به تماشای آگهی دارید؟ اگر وای فای نیستید و سطح آن بالا می رود، باید چه کار کنید؟