Post by ollazareafi on Feb 6, 2022 8:55:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди, токени глюків ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
Сама гра досить весела, але незабаром рівні стає неможливо пройти без перегляду реклами. Існує система подвійної валюти, що означає, що золоті монети нічого не варті без дорогоцінних каменів, які нагороджуються лише кожні 5 рівнів або коли ви оновлюєте свою прикрасу достатньо разів. Вам постійно пропонують «шанс» переглянути відео за монети, які, по суті, нічого не варті після кількох рівнів, оскільки у вас так багато надлишку, але можете дивитися відео про дорогоцінні камені лише між відео для монет.
Hotel Frenzy: Home Design ጀብዱ iqp
Дуже весело PAHMA СКАЧАТИ NA
Коли відкриється наступний готель? Гра весела і швидко рухається. Погодьтеся, що гості занадто довго перебувають у своїх кімнатах. Перед тим, як випустити гру, розробник має відкрити 10 готелів.
Я ставлю чотири зірки, тому що завантаження гри займає більше часу, але гра дуже гарна 😊
Мені це подобається, єдина причина, чому я не ставлю вам 5 зірок, це тому, що я вже закінчив 2 готелі, чекаю на інші готелі, і це зайняло дуже багато часу. будь ласка, оновіть його дуже скоро.
Забагато реклами
Крута гра
Дуже весела гра, але щойно ви витратили навіть 99 центів, вам набагато важче дістатися куди завгодно
Весело і мало пригод. Потрібно більше, щоб придбати або викупити дорогоцінний камінь, щоб оновити деяке обладнання, щоб ви могли легко пройти рівень.
Це було досить добре, але я точно ненавиджу, що один персонал повинен керувати всім обслуговуванням номерів (у старих іграх ви отримали два lmao). Я розумію концепцію і те, як вона була розроблена для стимулювання покупок, але це так обурює, що в якийсь момент ви просто застряєте, тому що що б ви не робили, вам знадобляться підсилювачі, щоб пройти рівень. Навіть після оновлення терпінням гостей неможливо впоратися. Це гра, я розумію, але це не робить мене щасливим. Я щойно видалив цю гру.
Закривається, коли я натискаю, щоб переглянути відео
Гра очень крутая всем советую.
Мені подобається ця ідея і гра дуже гарна гра
Тривалість перебування гостя в номері занадто велика.
Усі оновлення вимагають дорогоцінних каменів, які надходять повільно, інакше це мила гра з управлінням часом.
Коли вийде новий рівень. Немає нового рівня
Я намагався залишатися з цією грою, але, якщо ви не платите, ви нічого не досягнете. Потрібні дні, щоб створити, переглянути рекламу та отримати прискорювачі.. Гра – це гра, і вона має бути складною, але подібні ігри дають ти набагато більше...
Гра дуже класна!!!
Мені дуже подобається ця гра, але зараз я на 332 рівні і все ще в першому готелі, повторюючи ті самі рівні. У мене багато діамантів і грошей, але як мені підвищити зірковий рейтинг у моєму першому готелі та перейти до другого? Чи потрібно купувати золотий пропуск, щоб посунути голову? Крім того, усі мої речі оновлено до максимуму, тому не розумію, чому це так важко. Я написав у програму, тому, сподіваюся, незабаром зрозумію це.
Занадто сильно застряг на рівні
Я навіть не пройшов перший готель, і неможливо пройти рівні без бонусів. У мене все максимально оновлено, але буквально, оскільки кожне завдання займає так багато часу, воно неможливе. Ще одна гра, створена, щоб спробувати отримати з вас гроші. Є багато кращих, які, принаймні, проходять половину гри, перш ніж стати такою важкою.
Мені подобалася ця гра, поки я не заплатив гроші за золотий квиток професіонала, і вони навіть не дали мені того, за що я заплатив, я нічого не отримав. Я заплатив гроші дарма. Як у біса ви платите реальні гроші і нічого не отримуєте натомість, це божевілля
Дуже крута гра!😍😍😍
Інтерфейс такий поганий, не схожий на ігри Dream Hotel чи Grant Hotel Mania...Я не знаю, як цей має 5-зірковий відгук...
Мені подобається ця гра, але, будь ласка, виправте її, тому що я не можу відновити зірочок, у мене чорний екран.
Не встановлюйте цю гру лише завантаження... Завантаження... Завантаження... Час і мережа також марна трата😡
Farming Simulator 16 Simulare pwyt
Виправте свої недоліки! Я застряг на рівні протягом кількох днів і я на максимальному рівні для підвищення кваліфікації, я успішно задовольнив запити всіх клієнтів у зеленому кольорі. Мені потрібно 2523 на рівні готелю Atlantis 11, і я можу отримати лише 2502 максимальні монети!!! Три зірки, тому що це весела гра, лише стільки збоїв!
Це дивовижно, але я поставив йому 4 зірки 🌟🌠⭐, тому що було б чудово, якщо ми можемо створити персонал так, щоб він ставив новий одяг та зачіски
Весела гра, але третій готель чорний, тому я поставив лише 3 зірки... будь ласка, виправте якомога швидше
Я не розумію, навіщо мені грати в неї, коли я повинен повторювати рівень щонайменше 20 разів, і завжди з призом, який я отримую або сплачуючи, або переглядаючи рекламу, це абсурд, можливо, я витратив більше часу на перегляд Реклама, ніж гра, є додаткові гонки, щоб отримати призи, які вам ніколи не вдасться виграти. Видалено
Це дійсно хороша гра, але вона потребує виправлення, гра постійно закривається, мені набридло, тому я видалив цю гру 👎Недобре.
Мені дуже подобається ця гра. Концепція нагадує Diner Dash на ПК. Однак я не розумію, чому ви повинні витрачати монети ТА діаманти на оновлення, особливо коли оновлення необхідні для проходження рівнів! І ви не роздаєте достатньо діамантів, щоб мати можливість оновлювати. Поки що мені це подобається, але робити діаманти для унікальних предметів не потрібно.
Будь ласка, виправте жахливі помилки. Я втратив 15 діамантів, переглядаючи рекламу, у якій немає (x), щоб вийти та отримати винагороду. Я не міг нічого купити, бо втратив зірки та діаманти.
Типова готельна гра з декоруванням кімнати. Приємно грати, але після першого готелю розробники запровадили обов’язкову рекламу між рівнями. Я вже дивлюся купу реклами додаткових прикрас, дорогоцінних каменів, підсилювачів тощо, додаткові обов’язкові реклами між рівнями – це зайва кількість. Збираюся перейти до менш жадібного клону готелю.
Неможливо пройти рівень без ракети, коли ви досягнете готельного номера 7-го неба. Навіть якщо ви оновите до максимуму, вам буде важко пройти останні кілька рівнів без елемента-підсилювача. Ви повинні або купувати готівку, або постійно грати в рекламу, щоб щось отримати, або багато разів грати на попередній рівень, щоб отримати предмети. Це трохи засмучує.
Гра хороша до тих пір, поки ви не отримаєте 2 певного рівня, тоді рівні стане неможливо подолати, не купуючи прискорювачі, які коштують від 60 до 120 дорогоцінних каменів за 3. Є можливості для безкоштовних дорогоцінних каменів та подій, але подія з квіткової композиції марна, вам потрібно 70 квітів, які вам потрібно у вас є лише півтори години, щоб отримати, і ви можете отримати лише від 3 до 7 квітів на рівень, і це якщо ви навіть можете подолати рівень і ще не завершити будь-яку квіткову подію через це... видалення
Він постійно дає збої, залишаючи клієнтів застрягти в своїх кімнатах на всю останню хвилину, через що я втрачаю, оскільки час закінчився.
Хороша гра, легко грати. Приємно.
Спочатку мені сподобалася гра, але рівні стало неможливо пройти, не зробивши покупку. Такий облом
Є багато оголошень, які навіть не завантажуються, що займає так багато часу.
Гра весела, але 2 зірки пов’язані з деякими збоями. Я дивлюся відео про «подарунок», і воно показує, що це таке, але ніколи не надходить у банк (монети, бустери тощо), і під час гри є клієнти, які повинні додавати монети/посмішки/лайки до панелі, але цього не роблять т. Робить гру неприємною, коли рівень, який ви повинні були пройти, не проходить через збій.
Дочекавшись відкриття 3-го готелю. Нарешті.. але це, здається, проблема.. після очищення ресторану я не можу знову прикрасити. 😥😥😥😥
Я хочу сказати, що ця гра весела, але незважаючи на те, що після того, як ви завершите місію, вона запитує, чи хочете ви дивитися відео, щоб отримати додаткові винагороди, і ви вирішили цього не робити, вона все одно змушує вас дивитися рекламу. Тому видалено після 5-го разу.
У грі є оновлення, яке я втомився цілий день, і воно не буде оновлюватися. Люблю гру. Просто хочу, щоб він оновився.
Це непогана гра, але історія досить неприємна. Очевидно, що розробники є представниками суспільства, де домінують чоловіки, і для мене пригнічення жіночого характеру є надзвичайно образливим.
Чи відповідали ви коли-небудь клієнтам, які надсилають електронні листи на вашу електронну адресу служби підтримки?!?!
Ця гра весела, але іноді деякі рівні бувають важкими, я намагаюся перемогти її багато разів, але я закінчую не грати пару тижнів, рекламу бачу лише тоді, коли ви хочете отримати алмазні бали тощо
Схоже, нове оновлення є помилкою. Гра не запускається, і мій планшет постійно виходить з ладу. Я люблю цю гру, але мені доведеться її видалити.
Не надає дорогоцінні камені, виграні гравцем. Більше 3 разів дорогоцінні камені, виграні після проходження 5-го рівня поспіль, не нагороджувалися. Спочатку мені сподобався цей готель, стратегічна гра, тому що він принаймні містив інший елемент, дизайн власності, але якщо цей збій не буде виправлено, я видалю його.